Начин на приготвяне
Разбийте белтъци на пяна и добавете захарта към тях. Разбийте отново. Добавете ванилията, нишестето и лимоновия сок. Разбийте за минута.
Направете кръг върху хартия за печете 22 см. Обърнете очертаното към дъното и сипете сместа за торта Павлова.
Разстелете и направете вдлъбнатина. Включете фурната на 130 градуса, сложете тавата, намалете на 110 градуса и печете за 90 минути. Оставете да изстине.
Разбийте пудрата захара, маскарпонето и сметаната. Прехвърлете блата в чиния и сложете крема.
Украсете готовата целувчена торта с плодове по желание.
Класическата торта Павлова е страхотна!
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за торта Павлова или опитай някоя от нашите целувчени торти.
Коментари
Получи се мек блат, а не целувка...?
Сега, направих руло с него, но.....