Пилешки шницел

03/12/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо463
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се сварява в подсолена вода и се обезкостява.

Изстиналото месо се кълца на ситно или се смила.

Към него се прибавят настърганият кашкавал, яйца – 2 бр, горчица, сол, черен и червен пипер.

Оформят се шницели, овалват се в брашно, след това в разбитите яйца и се пържат в сгорещеното олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар