Пилешки шницел

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
03/12/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо761
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се сварява в подсолена вода и се обезкостява.

Изстиналото месо се кълца на ситно или се смила.

Към него се прибавят настърганият кашкавал, яйца – 2 бр, горчица, сол, черен и червен пипер.

Оформят се шницели, овалват се в брашно, след това в разбитите яйца и се пържат в сгорещеното олио.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар