Виенски шницел от свинско филе

27/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 207
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско филе - 500 г от гърди
  • сол
  • универсална подправка
  • бял пипер
  • черен пипер
  • мазнина - за пържене
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - за овалване
  • галета - за овалване
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете свинското филе на тънки пържоли. Начукайте всяка с дървено чукче. Посолете със сол, овкусете с универсална подправка, черен и бял пипер.

Разбийте яйцата в купа. Загрейте олиото в дълбок тиган.

Потопете шницелите в брашно, след това в яйце и галета.

Изпържете до златисто. Отцедете върху домакинска хартия.

Поднесете с подходяща гарнитура за месо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар