Тази рецепта коментираха

Анонимен
Stefka Angelova
Stefka Angelova
При мен нещо не се наду в цялата тава!Явно нещо бъркам.А вие на колко градуса печете и за колко минути?
11.11.2013 15:37
1
Ади
Ади
Супер е! Аз използвах като мазнина само зехтин за намазняване на тавата и то съвсем малко, тъй като кашкавалът и млякото са достатъчно маслени. Внимавайте с количеството прясно мляко. На мен ми се отплесна ръката и консистенцията се получи една идея по-течна отколкото ми се искаше. Може да добавите към рецептата и малко ситно нарязано филе или шунка.
09.10.2013 20:27
Юлиана
Юлиана
маслото за намазване на тавичката ли се използва или за сместа,защото не видях къде е упоменато в приготвянето
08.06.2013 14:10