Колко точно нишесте трябва за рецептата? Защо не е посочено?...
31.10.2016 18:17
Соня
Сега я правя като стане ще пиша
27.02.2014 16:44
iv
Само, че някъде се губи бакпулувера. Май се прибавя с брашното.
15.08.2013 14:09
Дани
Сиси, пише 1 чаена чаша брашно и 1 чаена лъжичка галета.
Да, Дани, именно това е написала авторката на рецептата, най-вероятно ти звучи странно, че карамела се разрежда с прясно мляко. Няма нищо странно.
Юлия, яйчената смес се прибавя към карамелизираното мляко. Никъде не пише, че при карамела има жълтъци.
Четете бе хора, четете наред! Не, между редовете! За разлика от някои други рецепти, в тази няма нищо сбъркано или пък неясно. Благодаря на Зазу за тази рецепта. На мен лично ми се вижда много добра и ще я направя задължително.
01.05.2013 09:03
Сиси
А и за блатовете само 1 ч.л. брашно как 6те стане не ми е ясно?
11.02.2012 11:04
1
Дани
Най-вероятно се слага захар за карамелизиране, след което се добавя прясно мляко и яйчената смес.
30.12.2011 10:55
Юлия
Не е ясна технологията за приготвяне на креме - коя яйчена смес се добавя към сместа от жълтъци, захар, 1 чаша мляко и 100 мл мляко, които са на огъня до карамелизиране ?
Да, Дани, именно това е написала авторката на рецептата, най-вероятно ти звучи странно, че карамела се разрежда с прясно мляко. Няма нищо странно.
Юлия, яйчената смес се прибавя към карамелизираното мляко. Никъде не пише, че при карамела има жълтъци.
Четете бе хора, четете наред! Не, между редовете! За разлика от някои други рецепти, в тази няма нищо сбъркано или пък неясно. Благодаря на Зазу за тази рецепта. На мен лично ми се вижда много добра и ще я направя задължително.