Тази рецепта коментираха

Анонимен
бабави
бабави
егати домакините, импровизирайте бе жени
17.07.2014 15:27
3
1
МиВиОн
МиВиОн
Не разбрах защо тестото се разделя на две части - две рула ли излизат от тая доза...?
21.11.2013 14:53
1
Галя
Галя
А каква е сметаната - заквасена или готварска. Това не е уточнено
08.11.2013 14:57
3
Валя
Валя
Ааа,сега видях в рецептата,че вместо шунка може да се използва и пушена сьомга...Значи палачинката на снимката е със сьомга...Но не се отказвам от идеята за печена чушка или домат...
Пепи,мисля,че няма да е трудно да се сложи плънката върху шунката-ще се изсипе на по-дебел пласт и с помощта на лъжица или шпатула ще се притисне да се разпредели върху палачинката.
07.11.2013 19:29
Валя
Валя
Чудесна идея!На мен обаче това червеното върху палачинката ми прилича на домат или печена червена чушка,май не е шунка...И даже мисля,че с чушка или домат ще е още по-вкусно...
07.11.2013 19:11
1
Покажи всички подкоментари
Пепи
Пепи
Чудя се как върху лентички шунка ще намажа плънката,малко трудничко ми се струва.
06.11.2013 18:01