Кремове

Кремове

Желаеш да си направиш крем? Тук ще намериш 669 вкусни рецепти за кремове предложени от готвачите в кулинарната ни мрежа.
  • най-нови
  • най-популярни
  • най-коментирани
  • най-снимани
  • най-оценявани
Десертен крем с маскарпоне2Десертен крем с маскарпоне
Кристина БоневаКристина Бонева107467157
Бял шоколадов мус за тортаБял шоколадов мус за торта
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Шоколадов крем без захарШоколадов крем без захар
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Класически яйчен крем3Класически яйчен крем
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова6412k959
Парфета-желета с малинов сироп2Парфета-желета с малинов сироп1
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Парфе със скир в бурканчета2Парфе със скир в бурканчета
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Крем с крема сирене и шоколад2Крем с крема сирене и шоколад
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Парфе със сметана и млякоПарфе със сметана и мляко
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Желе с портокалиЖеле с портокали
Георги ЧечевГеорги Чечев3371k248
Ябълков мус със сметанаЯбълков мус със сметана
Георги ЧечевГеорги Чечев3371k248
Протеинов крем с кайсии за диабетици2Протеинов крем с кайсии за диабетици
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Боровинков крем за диабетици2Боровинков крем за диабетици
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Крем мока за диабетици2Крем мока за диабетици
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Бананов крем-парфе за диабетици2Бананов крем-парфе за диабетици
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Плодов крем за диабетициПлодов крем за диабетици
Кристиан АлександровКристиан Александров4031k730
Кисел от сухи шипкиКисел от сухи шипки
Георги ЧечевГеорги Чечев3371k248
Карамелен крем за еклери2Карамелен крем за еклери
Тодоринка БернардоваТодоринка Бернардова140450235
Кисел от ябълкиКисел от ябълки
Георги ЧечевГеорги Чечев3371k248
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: