Тази рецепта коментираха

Анонимен
ели
ели
В Родопите не отглеждат прасета и не ядат домуз. Затова пък овцете им са много вкусни. А колкото до рецептата.. има ли продукти - вкусно е
26.02.2014 01:18
1
4
daniela dimitrova
daniela dimitrova
от къде разбрахте че авторката на рецептата е помакиня,коментирайте рецептата,а не авторката.като не ви харесва не пи6ете!!!!!!!!!!!!!!!
26.11.2013 11:51
5
потребителка
потребителка
Свинско, мас и сланина накуп. В добавък яйца и колбаси към месото... Малко множко ще ми дойде. Родопските ястия с тежички, с мас, това го зная. Но тук е малко прекалено, дори за мен, макар че обичам пикантната храна.
26.11.2013 08:49
1
2
Ирена
Ирена
Стоенчо, ако не сте приготвяли или опитвали рецептата е напълно безсмислено да я критикувате. Насърчаваме отзивите, които нашите потребители дават на рецептите, да са компетентни, смислени и най-важното - без обидни квалификации.
28.08.2013 10:44
5
1
стоенчо
стоенчо
какви яйца,ква сметана...кой я е измислил тази рецепта??? това ще е ужасен буламач,автора трябва да се гръмне или поне да не пише в кулинарни форуми...
27.08.2013 16:46
2
4
Пърцулана
Пърцулана
Коментарът е изтрит, защото съдържа обидни думи и квалификации или вулгарни изрази, които нямат място в един кулинарен сайт.
15.05.2013 13:08
1
1
яна
яна
Във родопите не живеят само помаци
30.11.2012 13:05
1
1
ох боли
ох боли
С тази рецепта, холестерола ще ми стигне до звездите! :)))
27.09.2012 19:08
1
1
svetla
svetla
Този коментар е изтрит защото съдържа вулгарни изрази и обиди на расова, сексуална или религиозна основа. Готвач.бг не толерира подобно отношение.
18.04.2012 18:10
2
Ема
Ема
Не мога да разбера защо се обръща на религиозна и политическа основа!!! Възмутена съм!
02.04.2012 16:05
дона
дона
ми те помаците, ядат ли свинско. иначе рецептата е супер, препоръчвам я.
23.03.2012 21:16