Телешка супа със зелев сок

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
15/01/2011
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 762
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният лук и зелето се нарязват на ситно. Месото се обезкостява и се нарязва на дребни парчета.

В сгорещеното олио се задушават месото, лукът и зелето. Прибавя се червен пипер и се залива със зелевия сок.

След като месото се свари се добавят оризът и чубрицата и огънят се намалява.

Към готовата супа се прибавя разтопеното краве масло.

Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
22.50 лв.
Виж ››

Вълшебна емайлирана тенджера с цветна декорация, в която със сигурност се приготвят най-вкусните супи на света.

Рейтинг

5 1
4 6
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гергана
Гергана
29.02.2012 20:27
Уникална рецепта. Когато я приготвих за първи път беше заради една диета,но сега е една от любимите супи на семейството.
0
0