Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско филе, варено в зелев сок

Свинско филе, варено в зелев сок

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Свинско филе, варено в зелев сок1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
95 мин.
Порции
4
"Семпло и вкусно до съвършеност Сега остава само да изберете с какво вино ще го поднесете"

Необходими продукти

  • свинско филе - 1 кг
  • зелев сок - 2 л
  • кимион
  • черен пипер
  • чесън - 10 скилидки
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го сварете на слаб огън в зелевия сок. Извадете свареното месо и още докато е топло го намажете със счукания чесън.

След това го поръсете обилно с червения и черния пипер, както и с кимиона.

Сервирайте месото когато изстине, като го нарежете на филийки.

Гарнитурата е по избор.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: