Пържени свински пържоли

Бай Ставри
Бай Ставри
Новак
31/12/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 025
  • Преглеждания за месеца195
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 4 броя
  • лук - 200 г кромид
  • олио - 100 мл
  • чубрица - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте с дървено чукче пържолите и ги овкусете със сол и черен пипер. Поставете ги в тава, на дъното на която сте разположили скълцания лук.

Отгоре също поръсете със скълцания лук. Оставете месото така за 8 часа в хладилник да се овкусява. След това сгорещете мазнината в тиган и изпържете от двете страни пържолите.

Поднесете готовите пържоли с гарнитура от пържени картофи, салата и по желания карамелизиран лук.

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Stankastratieva@abv.bg
Stankastratieva@abv.bg
07.12.2014 11:31
Харесва ми.
1
0