Пържени свински пържоли

EfrosiaEfrosia
Джедай
468
824
10
1k
31/12/2012
"Всеки има право на един чийт ден, в който да си хапне пържени свински пържолки например "
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 398
  • Преглеждания за месеца284
  • Преглеждания за седмицата31
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 4 броя
  • лук - 200 г кромид
  • олио - 100 мл
  • чубрица - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте с дървено чукче пържолите и ги овкусете със сол и черен пипер. Поставете ги в тава, на дъното на която сте разположили скълцания лук.

Отгоре също поръсете със скълцания лук. Оставете месото така за 8 часа в хладилник да се овкусява. След това сгорещете мазнината в тиган и изпържете от двете страни пържолите.

Поднесете готовите пържоли с гарнитура от пържени картофи, салата и по желания карамелизиран лук.

Подложка за готвене за фурна и барбекю  (комплект от 2 бр.)-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Подложка за готвене за фурна и барбекю (комплект от 2 бр.)
22.00 лв.
16.94 лв.
Виж ››

Подложката за готвене за фурна и барбекю може да ви помогне в приготвянето на по-деликатни храни и да предпази грила от цапане. Много практична и полезна. Може да използвате подложката за готвене като хартия за печене за многократна употреба.

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Stankastratieva@abv.bg
Stankastratieva@abv.bg
07.12.2014 11:31
Харесва ми.
1
0