Сос за печени меса

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
308
288
27/04/2009
"Не е толкова важно как приготвяте месото, а с какъв сос ще го поднесете "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 100
  • Преглеждания за месеца272
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сосът от печеното се разрежда с бульон, в който предварително е разбъркано брашното.

Прибавят се лимонът, почистен от кората и семките и нарязан на кръгчета, виното, захарта и черният пипер.

Сосът се посолява и се вари 20 минути, след което се заливат печеното месо.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар