Дроб по венециански

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
326
291
22/12/2012
"Специалитет, с който ще ви почерпят в сърцето на Италия, вече и във вашата кухня "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 411
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива и се нарязва на филии, които се посоляват и се подправят със смлян черен пипер.

В сгорещена мазнина се изпържва всяко парче по 5 - 6 минути от всяка страна. Изваждат се и се покриват с алуминиево фолио, за да не изстинат.

Лукът се нарязва на филийки и се запържва в тигана, докато омекне. Прибавя се изпърженият дроб и виното.

Пържи се още около 5 - 10 минути.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар