Агнешко варено по ирландски

ИларияИлария
Новак
578
183
33
720
09/08/2012
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 967
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на по-големи хапки. Лука нарежете по-едро, целината - на кубчета, морковите и картофите на кръгчета.

В подходяща тенджера сипете малко мазнина и наредете на дъното част от нарязани лук, целина и моркови, отгоре пласт месо и поръсете със сол и черен пипер.

Отгоре подредете парчета картофи и продължете да редувате така до изчерпване. Долейте внимателно топла вода, колкото да покрие продуктите в тенджерата.

Сложете ястието да ври на средна степен на котлона и след като заври, отпенете. Намалете котлона, похлупете и оставете ястието да ври до готовност. Поднесете агнешкото варено по ирландски с малко скълцан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар