Караджорджев шницел

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147710
07/07/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 379
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки стек изтънете с помощта на чук, поръсете с малко сол и ставете месото да престои.

Сметаната разпределете по 1/4 върху всеки стек, завийте на рула и набодете с клечки по краищата.

Оваляйте рулата в брашно, разбити яйца, галета и ги пържете в сгорещената мазнина, докато се зачервят.

Поднесете ги топли с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар