Караджорджев шницел

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
318
5
790
07/07/2017
"Добър апетит с порция Караджорджев шницел "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 772
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Шницели

Начин на приготвяне

Всеки стек изтънете с помощта на чук, поръсете с малко сол и ставете месото да престои.

Сметаната разпределете по 1/4 върху всеки стек, завийте на рула и набодете с клечки по краищата.

Оваляйте рулата в брашно, разбити яйца, галета и ги пържете в сгорещената мазнина, докато се зачервят.

Поднесете ги топли с гарнитура по избор.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар