Задушено агнешко с пролетни зеленчуци

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15156
17/06/2017
"Най-крехките агънца са пролетните - затова и напролет най-много агнешко хапваме "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 021
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на порции, след което го наредете в тенджера с дебело дъно. Поръсете го с червения и черния пипер. Сложете отгоре нарязаните магданоз, джоджен, лапад и зелен лук.

Посолете и прибавете нарязаното на парченца масло. Залейте с една чаша топла вода, захлупете съда и сложете на загрят котлон.

След като заври, задушавайте на слаб огън около 2 часа, като от време на време разклащате тенджерата. Сервирайте агнешкото със салата от пресни картофки. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар