Агнешка супа с подправки

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
20/12/2019
"А някои предпочитат да приготвят агнешката супичка така - без твърде много продукти, но все така вкусна "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 697
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на късчета и сложете да се вари с водата. Щом заври, го посолете.

Отделно запържете в загрятото масло накълцаните ситно лук, магданоз и копър заедно с брашното.

Разредете запръжката с бульона и я излейте към вече свареното месо. Оставете да поври още 10-тина минути агнешката супа със запръжка.

Накрая застройте агнешката супа с яйца и кисело мляко. Вместо да я застройвате, може да я поднесете с твърдо сварени яйца, поръсена с черен пипер.

Извадете зрънцата карамфил, преди да поднесете агнешката супа с подправки.

Рейтинг

5 2
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар