Агнешка супа с подправки

20/04/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
"А някои предпочитат да приготвят агнешката супичка така - без твърде много продукти, но все така вкусна "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 794
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на късчета и сложете да се вари с водата. Щом заври го посолете.

Отделно запържете в загрятото масло накълцаните ситно лук, магданоз и копър заедно с брашното.

Разредете запръжката с бульона и я излейте към вече свареното месо. Оставете да поври още 10-тина минути.

Накрая застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко. Вместо да я застройвате, може да я поднесете с твърдо сварени яйца, поръсена с черен пипер.

Извадете зрънцата карамфил преди да поднесете агнешката супа с подправки. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар