Пилешко ризото

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Пилешко ризото
21/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Странно ли е, че една от най-дълготрайните връзки в живота ни е именно с пилешкото ризото?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържват се месото, гъбите, а царевицата, броколите и морковите се задушават. Добавя се измития и отцеден ориз. Разбърква се и се започва да се долива топла вода на порции. След като оризът попие - се долива нова порция. Вари се до омекване на ориза, като трябва да добавите около 3-4 ч.ч. вода.

Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз

Рейтинг

3.9
58
47
35
21
11
Дай твоята оценка: