Свински джолан по фламандски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
34
2k
05/04/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене135 мин.
Общо160 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 246
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Задушено Свинско

Начин на приготвяне

Почистете добре всички зеленчуци, обелете картофите и ги нарежете едро. Целината, праза, лука, морковите и ряпата нарежете на средни кубчета, а зелето накълцайте.

Накълцания лук запържете в малко масло в по-голям и дълбок тиган. Добавете нарязаните меса и долейте топла вода, колкото да покрие съставките.

След като се позадуши, добавете сол и черен пипер, накълцания магданоз, дафиновите листа и оставете да ври за 30 минути. При нужда отпенвайте.

Прибавете след това всички зеленчуци без картофите и оставете да къкри на слаб котлона за около 1 час и 30 минути. Прибавете картофите и оставете на котлона, докато и те се сготвят.

Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи.

Професионален нож за месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален нож за месо
18.90 лв.
Виж ››

Професионален нож за месо, с който ще приготвяте любимите си месни гозби за нула време! Ножът има удобна дръжка и силно острие, благодарение на които ще се превърнете в истински майстор. Понякога успехът на ястието зависи именно от начина на рязане на месото, точно затова ви съветваме да се застраховате с този професионален нож за месо.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар