Апетитни джоланчета с ябълки

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15034
27/12/2016
"Идеи за празнични вечери - много, но тази определено си заслужава "
Приготвяне25 мин.
Готвене150 мин.
Общо175 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 127
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте джоланчетата и ги подсушете внимателно с домакинска хартия.

Счукайте в хаванче скилидките чесън и ги сместе със зехтин и сол. Намажете с получената кашичка джоланите и поръсете с кимиона на зърна.

Почистете ябълките и ги нарежете на тънки резени. Лука нарежете на шайби.

Покрийте дъното на тава за печене с лука и ябълките, сложете изправените джоланчета и налейте вода (до средата на тавата).

Печете в загрята на 190 градуса фурна до готовност. Сервирайте с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар