ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Агнешка топла пача

Агнешка топла пача

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k7702k
Агнешка топла пача1 / 2
20/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
5
"Предизвикваме ви да започнете деня с една топла агнешка пача за закуска. И няма нужда да ни благодарите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото шкембе и крачета трябва да са почистени и измити много добре. Сложете ги в тенджера, залейте ги със студена вода и варете на слаб огън заедно с маслото и нарязания лук.

Малко преди да са готови, добавете солта. Обезкостете крачетата и нарежете месото заедно с шкембето на ситни парчета, които се сипват отново в бульона.

Застройте пачата с предварително разбитите с лимоновия сок яйца. Подправете с черния и червения пипер, както и счукания чесън.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: