Наденица със зеле и корени за супа

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
448
378
12/12/2016
"Открихме вкусна запеканка с наденица и нямаме търпение да я споделим с вас "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо258
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете наденицата, зелето, чушките и корените. Изпържете нарязаната наденица в сгорещено олио, извадете я и в същата мазнина задушете лука и корените.

Добавете зелето и чушки и задушете за около 5 минути. Прибавете бульона, овкусете със подправките и добавете наденицата.

Прехвърлете всичко в тавичка, поръсете с парченца масло и галета и печете в загрята на 200 градуса фурна до готовност.

Алуминиева правоъгълна тава 37см-39%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиева правоъгълна тава 37см
38.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Страхотна алуминиева правоъгълна тава, която с удоволствие ви препоръчваме!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар