Свински джолан със сърца в гювеч

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753324
26/12/2011
"Вълшебно съчетаните вкусове и апетитните съставки Ви предизвикват да опитате това кулинарно съвършенство!"
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 607
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всички зеленчуци на парчета. Джоланът сложете в малко мазнина да се запържи, добавете почистените пилешки сърца, долейте чаша червено вино и оставете да се задушат до полуготовност. Накрая добавете подправките.

В гювеч сложете нарязаните зеленчуци и месото със сърцата. Долейте още 1 ч.ч. вино и объркайте с всички подправки на вкус. Сложете капака на гювеча и сложете да се пече за около 2 часа в умерена фурна.

Рейтинг

5 12
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Васко кеца
Васко кеца
12.08.2014 14:04
Тва без да го готвя ми хареса :)
Как ми се дояде гювеч. На това му се вика рецепта, да ти отвори апетит с четене. Айде на заплатата ще отвържа малко кесията :)
3
0
54620
54620
11.08.2014 16:38
Сега го готвя ще видим какво ще се получи
2
2