Начин на приготвяне
Намажете сача обилно с олио и го сложете да се загрее. Нарежете пилешкото на парчета, чушките - на ленти, лука и морковите - на колелца или полумесеци, а картофите - на тънки филии, след като ги обелите.
Върху загряния сач сипете пилешкото, разбъркайте, докато се запържи равномерно. Щом е готово, се прехвърля в друг съд, а в сача се сипват зеленчуците.
Разбърквайте ги и на няколко пъти добавете предварително разтопеното масло. Щом омекнат хубаво, върнете пилешкото при тях и разбъркайте добре.
Сипете сметаната и настъргания кашкавал. Оставете за още 2 минути на котлона, докато сметаната се разпредели равномерно. Поднесете горещия пилешки сач, поръсен с накълцан магданоз.