Скумрия на фурна със зеленчуци

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
269
5
784
10/12/2011
"Порция здравословна храна ви очаква на масата! Да ви е сладко!"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо23 155
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете и поръсете с черен пипер почистената скумрия. Сложете я в леко намазнена тава, покрийте я с лимонови резени и малко лимонов сок и я оставете да престои за 20-тина минути.

Загрейте малко мазнина в тиган и запържете лука и скълцания чесън. Добавете нарязаните на колелца почистени чушки и тиквичка.

Овкусете със сол и черен пипер, добавете и кимион. Щом зеленчуците леко се запържат, ги сипете в тавата при скумрията и долейте 150 мл гореща вода.

Сложете ястието да се пече до готовност на рибата в умерено загряна фурна.

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар