Италианска бадемова торта

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
581
959
475
11/07/2016
"Още едно вълшебно вкусно предложение от Севда, което ще уважим, даже два пъти "
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции8 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 957
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бадемова Торта

Начин на приготвяне

Разбиваме на крем жълтъците с пудрата захар и прибавяме смлените бадеми и разтопеното масло, продължаваме да бъркаме.

Разбиваме сметаната и постепенно добавяме половината от нея към яйчната смес и овкусяваме с канела на вкус.

Във форма с ринг редим бишкоти, напръскваме ги с вино и ги покриваме с крем, повтаряме пак с бишкоти и с крем. Прибираме в хладилника за 24 часа.

Вадим и обръщаме в сервизна чиния, украсяваме с останалата сметана и бадеми.

Комплект пош и форми за шприц 26 части в кутия
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Комплект пош и форми за шприц 26 части в кутия
30.00 лв.
Виж ››

Потопете се в света на сладкарството с този невероятен комплект от пош и форми за шприц, които ще ви помогнат да приготвите невероятни сладки изделия за близки и гости. Удобна кутия за съхранение и безброй варианти за декорация с комплекта от пош и форми за шприц.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар