Американски пикантни ребърца

02/07/2016
"Щом става дума за пикантни американски ребърца, ние сме на линия - на първа линия "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 572
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1.5 кг
  • домати - 1 консерваотцедени
  • лук - 1 глава наситнен
  • чесън - 2 скилидки пресовани
  • кетчуп - 4 с.л.
  • сос уорчестър - 3 с.л.
  • захар - 2 с.л.
  • табаско - 3 - 4 капки
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тавичка и върху скара поставяме месото и го печем в предварително загрята на 220 градуса фурна за 30 минути.

В загрятото олио запържваме лука и чесъна и добавяме смачканите домати, кетчупа, табаското, захар, сол, черен пипер и сос Уорчестър, готвим за 10-15 минути на среден огън.

Вадим месото, отцеждаме отделената мазнина и го слагаме на дъното на тавата, покриваме го с доматения сос и печем 60 минути на 180 градуса, като на всеки 10 минути поливаме месото със соса от тавата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар