Гъбен омлет

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
658
958
529
29/03/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 101
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме измитите гъби на парчета, посоляваме и задушаваме в тиган с маслото на слаб огън, като периодично доливаме гореща вода.

Слагаме няколко зърна черен пипер, дафинов лист и наситнен магданоз и копър.

Заливаме с разбитите яйца и изцедения лимонов сок. Пържим до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар