Шаран с кисело-сладък сос по китайски

06/08/2016
"Тази година за Никулден ви предизвикваме да изненадате гостите си с нетрадиционен шаран в сладко-кисел сос по китайски "
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо386
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме почистения и измит шаран на шайби, посоляваме и овалваме в брашно.

Накълцваме лука, чесъна и джинджифила на парченца, а чушките на кръгчета.

В купа смесваме всички съставки за соса и разбъркваме.

Пържим шарана в силно сгорещена мазнина и оставяме на топло.

В маста запържваме чесъна, джинджифила и част от лука. Добавяме чушките и прибавяме към соса, а него изсипваме върху рибата. Украсяваме с лука.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар