Кебап от агнешко месо

Гергана
Гергана
Новак
10/01/2020
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 260
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от агнешки бут се нарязва на хапки и се смесва с гъбите, нарязани на филийки, джоджена, солта, черния пипер, настърганите домати, червеното вино, водата и маслото.

Престоява 2 ч. така. Маринованото агнешко месо се разпределя на порции във фолио за печене, прибавя се по малко от марината и се завива като бонбон.

Подрежда се в съд така приготвеният агнешки кебап и се пече в средно гореща фурна до порозовяване.

Поднасяме ароматния кебап от агнешко месо със зелена салата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар