Свински джолан с гъби

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
24/05/2011
"Знаете ли тайната на крехкия сочен джолан? Ето ви една изпипана рецепта с гъби и риган, която ще ви накара да си оближете пръстите"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо84 137
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата59
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци.

Загрейте малко мазнина в тиган, запържете лука и добавете гъбите заедно с малко вода от бульона на свинското. Оставете да се задушава до омекване на гъбите и прибавете черния пипер, сол.

Щом омекне, добавете топеното сирене, чесъна, ригана и босилека. Сложете свинското при зеленчуците и оставете да се задушава за няколко минути. Поднесете ястието топло.

Рейтинг

5 12
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Таня
Таня
11.01.2013 20:15
Стана много добре, но е много мазно.Непременно пробвайте.Иначе рецептата е супер.Мисля да пробвам рецептата и с пилешко месо.
0
0
никола николов
никола николов
22.03.2012 15:11
стана невероятно!!! само добавих 2 супени лъжици пикантина и сложих малко повечко бульон от месото ,защото гарнирах с картофено пюре
1
0