Свински ребърца по виетнамски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
19/01/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене30 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 233
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме ребрата в хладка вода и ги натриваме със солта, пипера, чесъна и подправките.

Запичаме ги във фурна на 240 градуса 30 минути.

В тиган с малко вода карамелизираме захарта, добавяме соевия сос и мариноваме ребрата.

Измиваме и нарязваме на ситно краставицата и чушката.

Сервираме ребрата, поливаме със соса и украсяваме с краставицата и чушката.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар