Печена риба треска с домати и яйца

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
228
27
220
18/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 037
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на парчета. Лимонът се изстисква и парчетата риба се поливат с лимоновия сок, след това се поръсват със сол и черен пипер. Лукът се нарязва на ситно.

Яйцата се сваряват, обелват се и се нарязват на ситно. Смесват се с нарязания лук, прясното мляко, брашното и зехтина. Доматите се нарязват на филийки.

В намазана с масло тава се слага ред риба, ред домати. Отгоре се излива яйчената смес и всичко се пече 35 минути в предварително загрята на 220 градуса фурна.

Вади се от фурната, поръсва се със ситно нарязан магданоз и се сервира със сметана.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар