Агнешка яхния с тиквички

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
12/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо628
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и ги запържваме в мазнината.

Изваждаме и в същата мазнина последователно запържваме ситно нарязания лук и брашното.

Поръсваме с червен пипер и добавяме настърганите домати.

Посоляваме и наливаме 2 ч.ч. гореща вода.

Щом сосът заври, връщаме месото.

Когато месото е полуготово, прибавяме тиквичките, обелени и нарязани и досваряваме на тих огън.

Поднасяме със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар