Риба треска в зелен сос

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
229
27
220
10/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо600
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зехтинът се излива в дълбок тиган. Чесънът се нарязва на ситно и се добавя в зехтина.

Загрява се на минимален огън 10 минути. Добавя се нарязаното на едри парчета филе, котлонът се увеличава до средна мощност и се готви 3 минути.

Парчетата филе се обръщат много внимателно. Магданозът и копърът се реже на ситно и се добавя към филето.

Пържи се 7 минути, като от време на време тиганът се разтърсва леко. Сервира се веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар