Зелени чушки с доматен сос

Sirma
Sirma
Новак
09/08/2015
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 107
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте чушките, подсушете ги и ги почистете от семки и дръжки. Изпечете ги в чушкопек и ги обелете. Посолете ги леко. Овалвайте всяка чушка в брашно и ги пържете в половината от олиото, което сте загряли.

Попарете доматите във вряла вода, обелете ги и ги настържете. Почистете чесъна, ситно го скълцайте и го запържете в мазнина за 1 минута, като след това добавите доматите. Запържете ги, докато им изври водата, като ги разбърквате регулярно.

Поръсете сол, добавете връзка скълцан магданоз и залейте със соса чушките, които сте подредили в тава. Запечете ги за 10 минути или докато сосът кипне.

Поднесете зелените чушки с доматен сос с още скълцан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар