Селско пържено

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
317
50
814
09/08/2015
"Тази рецепта ще ви стане любима и ще ви напомни за детството! Гарантираме!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо120 942
  • Преглеждания за месеца215
  • Преглеждания за седмицата69
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките и ги нарежете по-едро. Задушете ги в сгорещено олио за около 15 минути и добавете нарязания едро лук, като задушите за още 10 минути.

Обелете доматите и ги нарежете също едро и ги добавете в съда. Когато течността от доматите изври, поръсете натрошеното сирене. Разбъркайте и свалете от котлона.

Поръсете със скълцания магданоз, по желание овкусете със сол и пипер и поднесете.

Намалете количествата наполовина за по-малка доза.

Двойно емайлиран ретро тиган рустика
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двойно емайлиран ретро тиган рустика
11.80 лв.
Виж ››

Винаги под ръка, с ергономична форма и удобна дръжка - този емайлиран тиган рустика е пръв помощник на домакинята.

Рейтинг

5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
miroslava
miroslava
23.09.2016 20:59
Vednaga s napadki bez da poglednem kakvo pi6e.poso4eno e 4e koli4estvoto e za 10 porcii.
2
0
Ivo
Ivo
17.06.2016 22:02
Хей, умната с такова количество олио.
Редуцирайте всички количества на продуктите
и времетраенето на термообработката.
Ако е по селски се започва със сланинка, която
дава достатъчно мазнинка.
8
5
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 17:35
не обичам мазни рецепти...иначе тези продукти със сигурност могат да направят вкусна манджичка
4
1