Пай с пуешко месо

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
01/07/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо613
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направите пълнежа, смесете всички нарязаните продукти заедно с подправките. За да направите пълнежа, пресейте брашното със сол в купа.

Загрейте маслото с водата и млякото, кипнете и прибавете към брашното. Замесете меко тесто. Разточете го и сложете във форма за пай. Сложете пълнежа и покрийте с оставащата част от тестото.

Намажете с разбитото яйце и печете в загрята на 200 градуса фурна за 30 минути, намалете на 180 градуса, намажете пак с яйце и печете още около 1 час.

Разтворете желатина в бульона, кипнете и овкусете със сол и черен пипер. Оставете пая да се охлади и го залейте с бульона. Оставете да се охлади за една нощ.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар