Пролетна супа с лапад

11/04/2015
Mariana
отMarianaДжедай1864720
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 744
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука и моркова и ги запържете в загрятото масло. Добавете почистените от жили и нарязани на ситно листа отлапад.

Оставете ги да се задушат за 2-3 минути, след което залейте с 1.5 л гореща вода. Кипнете, подправете със сол и черен пипер.

Оставете зеленчуците да се готвят за 10 минути, след което добавете фидето и варете още 10-15 минути. Отстранете супата от котлона, оставете да се охлади и застройте с киселото мляко и яйцето.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар