Крем супа от карфиол с магданоз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
300
24/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо419
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете половината масло в тенджера и запържете нарязания праз докато поомекне. Прибавете бульона и карфиола. Щом сместа кипне, намалете огъня и варете около 30 минути или докато карфиолът омекне.

Запазете 150 мл от бульона, а останалата част пасирайте. Върнете пасираната част в тенджерата.

Добавете нарязания магданоз и пасирайте всичко. Загрейте всичко и сипете сметаната, останалото масло и овкусете със сол и черен пипер.

Стилен метален черпак 31 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилен метален черпак 31 см
7.50 лв.
Виж ››

За традиционалистите - стилен метален черпак, с който да разбъркват и сипват вкусни гозби, функционален и лесен за почистване в съдомиялна машина.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар