Начин на приготвяне
Нарязаните на кубчета пушени гърди запържете в тефлонов тиган без мазнина, докато добре се зачервят, прибавете измития и ситно нарязан магданоз и пържете още 1 мин.
Почистете и измийте карфиола, отделете сърцевината, отрежете нежните стъбълца и ги нарежете на неголеми парчета.
В тенджерка сгорещете маргарина и запържете леко в него обеления и ситно нарязан лук, сипете бульона, млякото, магданоза и карфиола и варете на тих огън около 15-16 мин.
Пасирайте, добавете нарязания на тънки ивички праз и топеното сирене и загрейте супата на слаб огън, докато сиренето напълно се разтопи.
Поръсете с пушените гърди и сервирайте крем супата, докато е гореща.