Начин на приготвяне
Нарежете двата вида лука на ситно заедно с магданоза, ментата и кориандъра.
Добавете към тях настърганата лимонова кора, лимоновия сок, зехтин, червения пипер и солта.
Нарежете доматите и краставиците и ги добавете към останалите продукти.
Накъсайте карфиола на розички и го блендирайте, за да стане на трохи.
Смесете ги със стафидите и зехтина и ги изсипете в тиган, за да се задушат за около 12 минути.
Разбърквайте ги от време на време и след няколко минути ги махнете от огъня, за да изстинат.
Смесете всички продукти и разбъркайте добре това различно табуле.
Поднесете го като салата или гарнитура за различни видове риба и месо.
Салатата с карфиол и магданоз е много вкусна.