Хавайска домашна гранола

13/09/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо562
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лешниците се натрошават, смесват се с овесените ядки и кокосовите стърготини. В тенджерка се смесва олиото и медът и се загрява на бавен огън.

Добавя се към сухата смес и се разбърква. Изсипва се в тава, постлана с хартия за печене, като се разстила на равен слой.

Пече се 25 минути на 160 градуса, като на всеки 5 минути се разбърква.

Вади се от фурната и се добавят мангото и ананасът. Разбърква се, оставя се да изстине и се сервира с прясно мляко.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар