Постна магданозлия

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
343
50
858
18/12/2014
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 427
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, почистете и скълцайте лука и магданоза и ги задушете в малко масло. Добавете нарязаните на дребни парчета домати, скълцания копър и половината настърган кашкавал.

Посолете ястието и го прехвърлете в тава. Залейте с разбитите яйца и прясно мляко, поръсете галета и останалия кашкавал. Подредете парченца масло и сложете да се пече до готовност в загряна фурна.

Силиконов накрайник за тенджера-43%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов накрайник за тенджера
7.00 лв.
4.00 лв.
Виж ››

Бъдете практични, бъдете модерни и не пропускайте да се снабдите с удобния за употреба накрайник за тенджера с универсален размер

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар