Агнешко магданозлия

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k656
Агнешко магданозлия1 / 2
04/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
4
"Апетитно агнешко месце, което ще обикнете от пръв поглед - има и магданоз, за онези, които държат да е здравословно"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 600 г от бут
  • магданоз - 8 връзки
  • масло - 50 г
  • лимони - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданоз се нарязва на ситно. Маслото се нарязва на парченца. В тенджерата се слага половината от нарязания магданоз. Нареждат се парченцата от агнешки бут.

Поръсват се с черния пипер и солта. Покрива се с останалия магданоз.

Върху него се подреждат кръгчета от лимона и маслото.

Залива се с една чаша вряла вода и се вари на умерено тих огън за 2 часа така приготвеното агнешко варено.

Много сочно агнешко магданозлия!

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: