Пържоли с бяло вино

Злати
Злати
Новак
17/12/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 884
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте леко месото, поръсете с подправки и ги подредете в намазнена тавичка.

Запържете нарязания на полумесеци лук в мазнина, добавете скълцания чесън и залейте с бялото вино.

Овкусете също с подправки. След като поври 1-2 минути, залейте върху месото и сложете пържолите да се изпекат под фолио в силна фурна. Към края махнете фолиото и запечете до лек загар.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар