Начин на приготвяне
Пилешко филе се измива, подсушава се и всяка част се срязва на две половини.
Всяко филе се поставя между прозрачно фолио и с чукче се изтънява.
Поръсват се със сол, черен пипер и риган пилешките пържолки. Нареждат се в малка тавичка една до друга.
Всяка част се намазва с чаена лъжичка майонеза, а отгоре се поръсва с настърган кашкавал. Сипва се бяло вино, може и зеленчуков бульон или бира.
Печем пържолите с кашкавал в загрята фурна на 180 градуса, докато кашкавалът се зачерви. Отнема около 25-30 минути и готово.
Сервираме пилешки пържоли с бяло вино и майонеза със салата по избор или с пресни картофки! Ще си оближете пръстите, толкова е вкусно!