Препечен хляб с аншоа

ГабриелаГабриелаНовак
29/11/2014
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции16 филии
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо472
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете аншоата от излишната мазнина и разполовете скилидките чесън.

Препечете хляба и още топъл го натъркайте леко с чесъна. Разполовете доматите и с половинките натрийте филийките, така че сокът им да попие добре.

Нарежете доматите (чиито сок е попил) ситно и ги запържете в зехтина.

Разпределете доматите върху филийките, отгоре аранжирайте с филета аншоа и поднесете.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар