Препечен хляб с аншоа

29/11/2014
Габриела
отГабриелаНовак
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции16 филии
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо457
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете аншоата от излишната мазнина и разполовете скилидките чесън.

Препечете хляба и още топъл го натъркайте леко с чесъна. Разполовете доматите и с половинките натрийте филийките, така че сокът им да попие добре.

Нарежете доматите (чиито сок е попил) ситно и ги запържете в зехтина.

Разпределете доматите върху филийките, отгоре аранжирайте с филета аншоа и поднесете.

Да ви е сладко! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар