Ezine.bg»Рецепти»Пица»Пица с аншоа

Пица с аншоа

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Пица с аншоа1 / 2
07/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1 бр.

Необходими Продукти

  • тесто - хлебно 400 гр.
  • кашкавал - 100 гр.
  • домати - 300 гр.
  • риба - аншоа филе 6 бр.
  • олио
  • брашно
  • чубрица
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточваме тестото и поставяме в малка тавичка, която сме намазали с масло. Доматите ги обелваме и нарязваме на тънки филийки. Нареждаме ги се върху тестото.

Филето от аншоа го нарязваме на парченца и поставяме върху доматите и тестото. Поръсваме със сол и черен пипер. Отгоре настъргваме кашкавала на едро. Обилно поръсваме с чубрица и малко олио.

Печем в добре загрята фурна на 220 градуса - 15 минути.

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: