Милански рибник

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
286
27
241
27/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо613
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разтопява и в него се запържва до златисто брашното. Сваля се от котлона, охлажда се, връща се на котлона и се вари 5 минути на слаб огън. Охлажда се леко.

Добавят се солта, кашкавалът и жълтъците. Рибата се нарязва на ситно и се залива със соса. Добавят се разбитите на сняг белтъци.

В намазана с олио тава се излива сместа и се пече половин час на 200 градуса. Сервира се с резени лимон и се поръсва с нарязан на ситно копър.

Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см
46.00 лв.
35.42 лв.
Виж ››

Практичен тиган, който има керамично покритие, удобна за готвене дръжка и огнеупорен капак, който няма да позволи на мазни пръски да попаднат върху вас или навсякъде в кухнята. Алуминиевият тиган може да се ползва с всички видове котлони.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар